In EnglishFrancaisDeutschPycckuu
« avalehele
FOORUM: Pikk pink

k. 10.05.2010 - 19:56

Magasin viimaste etenduste piletimüügi maha. Kui keegi on pileti ostnud, aga minna ei soovi, siis oleksin väga huvitatud!!

P. 10.12.2009 - 09:44

Minu arvates on küll etendus, mille eest maksta uuesti see piletihind. Täiesti seda väärt.

ka tiiger 09.12.2009 - 18:23

sõbralik- sa pole sõbralik. ma ei pressi midagi välja, lihtsalt oleks võinud olla variant, et saab tulla hiljem vaatama kui kogu koosseis on laval. kurb oli enne etendust lugeda kava ja hiljem mõista, et see, mis tundus kõige põnevam, seda ei tulegi.
ma olen nõus, et see on väga tugev kursus, olen näinud nendega kõike, peale ahoi. ja uuel aastal ikka lähen uuesti pikka pinki vaatama.

sõbralik 06.12.2009 - 13:44

tiiger! Minu meelest on see manipuleerimine ja väljapressimine, kui ütled, et ei tahaks kuidagi uut piletit osta. Kui sa pole lavastust varem näinud, kuidas saad siis väita, et nägemata jäi just see lühilavastus, mida kõige rohkem näha tahtsid??? Ära osta uut piletit. Jääb nägemata. Mis siis?

Kas teater oleks pidanud teile kahe nägemata lavastuse piletiraha tagasi maksma?

Ma tahaks ka seda lavastust väga-väga näha, aga ei saa kahjuks ei osaliselt ega tervenisti. Ei sobi mänguajad. Olen selle lennu suur-suur austaja! Mitu aastat pole olnud lavakas nii kihvti lendu nagu see.

Triin Sinissaar 06.12.2009 - 11:52

Tegelikult ei olnud kogu kursus laval, Sanda Üksküla Uusberg oli haige. Variant oli kas jätta kogu etendus ära või mängida neid katkendeid, mida võimalik. Teater ja kursus valisid variandi, et etendus siiski toimuks. Ühes katkendis Sandra roll asendati, aga teistes polnud see kahjuks kuidagi võimalik. Kurb on vaatajatele pettumust valmistada, aga kui etendus oleks päris ära jäänud, oleks võib-olla pettunuid olnud veelgi rohkem? Need on need gripihooaja valikud...

ka pettunud 06.12.2009 - 08:21

Tegelikult oli 25.11 etendusel ju kogu kursus laval.

tiiger 02.12.2009 - 19:23

kurb jah, kahjuks jäi ära just see lühilavastus, mida kõige rohkem tahtsin näha. ja kuidagi ei tahaks uut piletit osta, et uuesti vaadata...

Veiko Tubin 01.12.2009 - 12:10

Vastus karule: Just.

karu 01.12.2009 - 08:44

Kas see nädal on juba lootust näha kõiki lühilavastusi?

Veiko Tubin 27.11.2009 - 10:39

Teater vabandab näitleja haigestumise tõttu tekkinud ebamugavuste pärast.

Kalake 25.11.2009 - 01:40

Tänasel etendusel sai kahjuks näha ainult nelja lühilavastust kuuest. Kas ülejäänud kahe lavastuse lavastuse nägemiseks peab ostma uue pileti?

LISA POSTITUS

*Nimi:
E-post:
*Sõnum:

Linnateater jätab endale õiguse sobimatud ja solvava sisuga postitused kustutada.

Kassa 6650800, linnateater@linnateater.ee, Linnateater Twitteris ja Facebookis © Linnateater 2006-2012. Design by Deus