In EnglishFrancaisDeutschPycckuu
« avalehele
FOORUM: Birdy

Olivia 09.05.2007 - 08:53

Pakkuda 1 pilet 10.05 Birdy etendusele. 51 56 977

Krister R. 12.09.2006 - 14:27

Selle teatritüki peaks küll minu meelest koolidele kohustuslikuks tegema. Näiteks minuvanustele. Olen X klassi õpilane. Mõtlemisainet saab rohkem kui terve semestri humanitaartundides kokku. Ei teagi, kuidas tavaliselt näitlejaid tänatakse. igal juhul tahan tänada. Tänan.

Merilyn 28.05.2006 - 22:07

Käisin ka reedel vaatamas ja eriti nautisin just lõppu. Filmis hüppas minu mäletamist mööda Birdy lõpuks oma kambri aknast välja ja sai surma. Võibolla sellepärast oligi etenduse lõpp just täpselt nii armas.

Vahva oli näha. kui mänguliselt Bert ja Indrek koos hullasid ja eriti seda pilguvahetust lõpukummarduste ajal. Tänan ilusa elamuse eest.

Kristin 27.05.2006 - 20:15

Lühike kuid äärmiselt mõjuv. Mõjuv teema, lavastus ja kujundus.
Muutus väga südamelähedaseks ja haaras kaasa, elasin hinges kõigele toimuvale aktiivselt kaasa. Tõeliselt soe lõpp, Birdy ja Al'i imearmas naeratus jäi kummitama kogu õhtuks.
Kiidan oma suurt lemmikut Eva Klemetsa, väga inspireeriv ja huvitav lavastus, tõeliselt meeldis.
Indrek Ojari ja Bert Raudsep, sobilikud ja head lavapartnerid, kaugele näha, äärmiselt toredad olite koos ja mängisite suurepäraselt.

Suur tänu.

Keili 27.05.2006 - 16:26

Lavastus jäi kuidagi lühikeseks. Et kõik sai nagu öeldud vist, aga mulle tundus, et ma just jõudsin maha istuda kui juba oli vaheaeg ja siis lõpp. Aga samas see lühidus mõjus. Asi lõppes just siis kui minu pinged olid haripunktis. Ja kuigi olen filmi näinud siis see ei seganud ja ma üllatusin kõvasti Birdy öeldud "rahune maha" peale. Üldiselt priima etendus. Südamlik ja ilus, traagiline ja kurb. Minule meeldis (nagu ikka enamus Linnateatri etendustest). Tublid!

Kristiina Garancis 18.04.2006 - 11:09

Lavastusega "Birdy" pole sel hooajal plaanis Tartusse tulla. Uus aasta pole veel aga isegi plaanides läbi mängitud. Jälgige mängukava ja reklaami.

Amanda 14.04.2006 - 21:10

Ega ei ole Linnateatril plaanis sellega kunagi Tartusse tulla?

laura 11.03.2006 - 00:29

minu silmis üks parimaid.
aitäh Indrek ja Bert!

riina 26.01.2006 - 22:01

Tahaksin väga tänada Indrek Ojarit, Bert Raudseppa ja Eva Klemetsit "Birdy" eest! Ma ei olnud filmi näinud ega raamatut lugenud. Aga nähtud etendus oli ehe - jällekord inimsaatuste lugu, aga ka lihtsalt inimeseks olemise lugu. Soovitan kindlasti kõigile!

marja 10.01.2006 - 16:46

Kenasti lavastatud ja hästi mängitud etendus! Eriline ning meeldejääv!
Aitäh!

LISA POSTITUS

*Nimi:
E-post:
*Sõnum:

Linnateater jätab endale õiguse sobimatud ja solvava sisuga postitused kustutada.

Kassa 6650800, linnateater@linnateater.ee, Linnateater Twitteris ja Facebookis © Linnateater 2006-2012. Design by Deus