In EnglishFrancaisDeutschPycckuu
« avalehele
FOORUM: Minu tädi

ILMAR ARU 15.12.2009 - 11:15

Vaatasime abikaasaga 7.12.2009.a. etendust ;; Minu tädi ;; ja see ei jätnud külmaks. Tahan tänusõnad meie mõlema poolt öelda Helene Vannarile ja Andres Raag -ile. Tegemist on ikkagi endiselt väga hea tasemega teatriga, pettuma ei pea. Kahju, et ikkagi suurt saali ehitatud ei saa!

Ilmar, A.

f 13.05.2009 - 12:12

Miks on kurb, kui kellelgi on teistsugune maailmapilt ja -taju??? Linnateater on piisavalt tugev, et erinevaid seisukohti välja kannatada:)

Jaanus 13.04.2009 - 23:57

Ei maksa karta!
Sirbi arvustus oli kahtlemata ehmatav! Lihtsalt kriitikuproual maailmapilt väheke teistsugune ja inimese ja tema käitumise tajumine samuti. Kurb kahtlemata.
Üsna kõnekas peaks olema fakt, et mõlemad - nii Helene Vannari kui Andres Raag said Linnateatri kolleegipreemiad just selle tüki rollide eest!

ei ole tükki veel näinud 13.04.2009 - 18:59

vabandan, et võtan sõna tükki nägemata, kuid piletid olemas, iga hetk minemas. tahtsin aga öelda neile, kes vannaris kahtkevad - minu meelest on ta eesti andekamaid näitlejaid, super, iga roll on tal väga nüansirikas,tuleb lihtsalt jälgida! aga lugesin, sirbist vist, et raag polnud tasemel, ehh, nüüd natuke värisen.
äkki pettun.

Kröösu 27.03.2009 - 09:41

Etendus oli väga mõnusalt veidi ootamatu. "Naljakate" "episoodide" taga sügav ja realistlik sisu.
Andres Raagi kohta ei saa midagi muud öelda, kui et müts maha rolli tabamisel. Nii kandvat osa nii ladusalt esitada...
Helene Vannari oli muidugi super. Kui vanaks jään, on mida üle võtta... :)
Jõudu!

Margarita 12.03.2009 - 23:01

Andres Raag mängis hästi, kuigi kohati tema selg publiku poole esitatud monoloogid viimasesse ritta ei kostnud.
Helene Vannari on teatud- tuntud headuses vana kooli näitleja.
Tänud.

Johanna 10.03.2009 - 00:33

Etenduse alapealkirjaks peaks olema " Naer läbi pisarate". See oli lihtsalt imeline! Helene Vannari näitas taas kui geniaalne näitleja ta on!
Suurepärane lugu, geniaalsed näitlejatööd ja väga hea lavastus! Puudutas väga ,väga.
Mina löristasin terve aja. Loodame, et teised ei näinud. Kummardus!

Helgi 05.02.2009 - 11:46

Helene Vannari tegi superrolli! Tänu temale olid mul etenduse lõppedes silmad märjad.See etendus on teatrikooli õpilastele hea näide, mis on ja kuidas toimib sisemonoloog. Andres Raag kindlasti kasvab ja muutub veel täpsemaks , tema peal on ju kogu tekst. Ega talle kontrolletenduselgi polnud midagi ette heita. Meeldis, et lavastaja polnud seda gay-värki eriti võimendanud. Alati on olnud ka äpusid ja vanapoisse ja muidu õnnetuid üksikuid mehi, ei pea kohe gay olema. Suurepärane etendus, soovitan kõigile!

Margit 28.01.2009 - 15:37

Mõnus, kohati isegi halastamatu satiir etenduses kõiki meid puudutavate teemade üle pani nii mõnegi asja üle järele mõtlema.

Mis näitlejatesse puutub, siis Helene Vannari praktiliselt sõnatu rolli esitus oli veenev. Seda vastupidiselt Andres Raagile, kes näis kõike kuidagi liiga kergelt võtvat.

Mis mind aga häiris, oli keelekasutus. Võib-olla pidigi nii olema, kuigi tundub, et tegemist on lohaka tõlkega, mis kohati kõrvu kriipis. Lavastuslikus plaanis segas kohati õigustamatu lavatulede mahavõtmine.

Vaatamata kergele kulmukortsutamisele etenduse ajal jäi teatrist lahkudes hinge soe tunne. Mitte hirm, et õhtul voodisse minnes võid sinna jäädagi...

LISA POSTITUS

*Nimi:
E-post:
*Sõnum:

Linnateater jätab endale õiguse sobimatud ja solvava sisuga postitused kustutada.

Kassa 6650800, linnateater@linnateater.ee, Linnateater Twitteris ja Facebookis © Linnateater 2006-2012. Design by Deus