In EnglishFrancaisDeutschPycckuu
« avalehele
FOORUM: Päike soojem, taevas sinisem

kadri ader 27.03.2009 - 11:24

Tere,
Kui kellegil jääb üle aprilli/mai kuus toimuvatele etendustele 2 piletit, sooviksin väga minna! Helistada palun telefonil 5162690. Aitäh ette!

Liisi 02.02.2009 - 12:14

Sooviks vahetada kaks 31.03.08 toimuva etenduse piletit kahe 30.03.08 toimuva etenduse piletite vastu.
Head kohad.
liisi84@gmail.com

Riina 02.05.2008 - 10:40

Müüa üks pilet 03.05 toimuvale etendusele. Koht 9 reas 3,pilet maksab 220 eek. Ühendust võtke telefonil nr 58183015

T. 03.03.2008 - 11:38

Meeldis. Kohe väga. Etendus, mida tahaksin kindlasti teist korda näha. Linnateatri näitlejad on kõik ülihead, mitte kuidagi ei oska kedagi esile tõsta. Aga selles loos oli minu jaoks nii äratuntav Rain Simmuli mängitud poisike...Ja armas saare intonatsioon.
Aitäh!

Tarmo 23.02.2008 - 10:07

Tere.
Palun abi:)
Kui keegi teab kedagi,kes teab kedagi,kellelt soetada 2 piletit 29.02.etendusele...Tean,et see on suht lootusetu,aga siiski,proovima peab.Lihtsalt maailma k6ige ilusam ja armsam tytarlaps on selle ''ara teeninud:)Vabandused,kui see siia foorumisse ei sobi,kuid vastuseid ootan: tarrmok@hot.ee
Ja hr.Tubin.Siis tuleb ka Foorumisse vastukaja.Head.:)

Margit 15.01.2008 - 13:01

Juba hea mitu päeva sellest möödas, kui etendust nägin... Aga miski on siiski hinge jäänud. Heas mõttes.
Mind hämmastas reaalsus - sõjaõudused, hirmud, aga ka lapselikud positsioonivõitlused (seda oleme me vist kõik lapsepõlves kogenud ja selle laval nägemine tekitab kindlasti äratundmisrõõmu). Eks sõjamälestustest ole ju loetud või filmi nähtud - selles mõttes miskit vapustavalt uut teemas ei olnud, aga laste silmade läbi nähtud maailm tundus siiram, kui seda täiskasvanute oma oleks ehk olnud. Eriti mõjus Margus Tabor küünis sõnadega "Issi, tule koju!" (kui ma nüüd ikka täpseid sõnu mäletan) Selle peale tekkisid lausa külmavärinad.
Näitlejad said laste mängimisega suurepäraselt hakkama, kuigi jah, tuleb tunnistada, kui Allan Noormetsa sugune suur meesterahvas põlvpükstes lavale ilmub, siis paneb ikka korraks muigama küll.
Meeldis ka Iir Hermeliini lavakujundus, mis pehmendas reaalsust. Vähemalt minu arust.
Tänud Linnateatrile.

Kaja 19.12.2007 - 18:30

Kas seda etendust võiks vaadata ka lapsed? Ma mõtlen sellised pisut suuremad...

Veiko Tubin 08.12.2007 - 12:30

Proovi internetti ja Piletilevi. Tänase seisuga müüakse juba enamus pileteid kas Piletilevi müügipunkti kaudu või hoopiski internetist. Kui ühes Piletilevi müügipunktis ootab paar inimest, on tõenäosus pileteid saada palju suurem kui pikas sabas seistes. Ja pileteid tasub ikka osta müügipäeva hommikul.

Ja kui teatrisse tuled, kirjuta Foorumisse ikka vastukaja ka. Head!

Merike 07.12.2007 - 21:43

Tere,
Tundub päris huvitav etendus olevat aga Linnateatrisse on nii raske pileteid saada ,et võimatu kohe. Ma tahaks õudsalt teada , kust inimesed saavad neid pileteid? Kas tõesti peab minema ja seisma Linnateatri ukse taga tunde? Huvitav oleks tõesti infot teada. Aitäh!!!

Eve 07.12.2007 - 17:16

Ülimõnus, läksin valge lehena, ei teadnud etendusest suurt midagi, aga seda paremini mõjus efekt, kus suured mängivad väikseid. Näiteks- Allan Noormets pruunides sukkades ja lühikestes pükstes, habetund Andres Ots armsa kokutava lapsena. Sõnulseletamatu ja ülikõva positiivne laeng. Aitäh!

LISA POSTITUS

*Nimi:
E-post:
*Sõnum:

Linnateater jätab endale õiguse sobimatud ja solvava sisuga postitused kustutada.

Kassa 6650800, linnateater@linnateater.ee, Linnateater Twitteris ja Facebookis © Linnateater 2006-2012. Design by Deus