Tere! Lugesin täna Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi kodulehelt, et üleeile esitleti Tallinna Linnateatri Teatrisõprade klubis raamatut Jaan Saulist. Väga kahju, et ma sellist infot Linnateatri kodulehelt ei leidnud (pean silmas, et enne üritust).
henrik
13.01.2012 - 12:15
vahemärkusena see: jõle jama lugu, kui erinevad koosseisud mängivad ja kassa ei oma infot, millisel kuupäeval keegi mängib.
muus osas maani kummardus - pole veel kunagi Linnateatri etenduses pettunud. austan.
Kas vallandatakse isiksusi? Andres Ots on väga isikupärane ja ka väga põneva häälega näitleja. Mulle on ta meelde jäänud etendusest Armas luiskaja, kus ta mängis G. B. Shaw´d.
Ja Vargamäe Vabariigi ajast ka toreda kolleegina kui nii võib öelda.
Aitäh ja loodan, et teatritee pole läbi ja sünnib veel häid rolle.
Teatrisõber
29.05.2011 - 22:17
Äkki võiks selle "Vincent'i" foorumi kah arhiivist välja kolida. Seal ei tundu saavat kommenteerida!
Scapini kelmustega seoses meenus Rakvere teatri etendus. Seda mängiti vanalinna päevade ajal Tarbekunstimuuseumi õuel, vist mitmel isegi. Peaosas hiilgas noor Andrus Vaarik. Käisin seda mitu korda vaatamas. Kord isegi koos isaga. Parim naeruteraapia, mida elus näinud olen, lisaks "Armastusele kolme apelsini vastu."