In EnglishFrancaisDeutschPycckuu
« avalehele
FOORUM: Linnateatri uus maja

mnjah 13.06.2010 - 19:51

Linnateatri uue maja avamine 8. juunil oli väga südantsoojendav ja õdus. Kui nüüd ainult ka see maja veel...

Margit 02.12.2009 - 18:49

100 miljonit stalinistliku Vene kultuurikeskuse (ohvitseride maja) renoveerimiseks on linnavalitsusel laristada küll.

Triin Sinissaar 16.03.2009 - 12:57

Praegu käib Põrgulava taastamine ja see taasavatakse 9. mail Elmo Nüganeni uuslavastusega "Meie, kangelased". Sügisest mängitakse jälle ka "Tõde ja õigus. Teist osa". Aga "Karin. Indrek. Tõde ja õigus. 4." jääb seisma, niikauaks kuni Hele Kõre on lapsepuhkusel.

Liina 16.03.2009 - 12:44

Aga Põrgulavast ja sealsetest etendustest?

Triin Sinissaar 15.03.2009 - 15:48

Praeguse seisuga ei saa mitte midagi. Maja ei tule - vähemalt mitte lähiajal.

e 15.03.2009 - 15:44

aga mis siis teie uuesti majast nüüd saab?

muhv to.margit-mariann 06.01.2009 - 23:42

ma mõtlesin, et paned kohtumise aja kirja

Margit-Mariann Koppel 06.01.2009 - 15:11

Muhv, selliseid plaane kirja ei panda.

muhv to margit-mariann 20.12.2008 - 16:17

kirjuta mulle aadressil
ollir@hot.ee

Margit-Mariann 19.12.2008 - 16:01

Muhv, mul on plaan, järgmiseks küsitluseks. Kui etendust tahetakse, siis anname, täie raha eest. Saame kokku?

muhv 18.12.2008 - 16:10

kangesti tahaks praeguses seisus loosungit lehvitada ja meelt avaldada aga vaevalt see aitab.
keski pole ma niigi iial valinud.
mis aga tõesti hämmastab, et kõik poliitikud, kes enne mesisuiselt linnateatrit ülistasid, on nüüd vait nagu sukad.
nüüd on teater üksi jäetud.
natuke inetu.

Margit-Mariann 15.12.2008 - 13:48

Vaatajad saavad anda oma hinnangu hiilivale ENSV taastamisele valimistel. Huvitav, kuhu Savisaar need 200 mijonit vangerdas? (Kas Vabaduse väljaku parklasse või meediaprojekti või veel kuhugi?).

Kristiina Garancis 04.12.2008 - 14:06

Suur tänu kõikidele kaasaelajatele! Teie toetav energia ja teie arvamused siin Foorumis, aga ka vestlusringides, töökohtadel, lehtede arvamusveergudes ja igal pool mujal ongi meile kõige olulisemad;)

muhv 04.12.2008 - 13:31

tahaksin teada, kas vaatajad ühinedes saavad tekkinud olukorras midagi ette võtta teatri uue maja kaitseks

Liisa 03.12.2008 - 09:55

Ma täna Elmo Nüganeni sellise pöördumise eest! Seda oli väga vaja! Õlgu paneb väristama Tallinna LV... kuhu veel...

venno 02.12.2008 - 21:08

olen täielikult päri elmo nüganeni avaliku pöördumisega

Hmm 01.12.2008 - 10:30

Ma olen ka näinud projekti ja tean ka nendest aegadest ,mil saadeti inimene suht punasel ajal Itaaliasse arhitektuurireisile. Ja mitte niisama vaid selleks, et saada mõtteid Linnateatri osas ja jääda samas õrnaks meie vanalinna osas. Ma saan aru, et uus hoone on vajalik, aga kas PEAB olema just sellisel kujul? MIKS klaas? Kas te ei karda, et siis tekib teisigi siseõuesid, kuhu on ilmtingimata modernseid uuendusi vaja? Võibolla olen koos "Klaaspeletis Vanalinna" autoriga" ülekohtune, aga ma tõesti ootaks midagi ilusamat, kui lubate nii öelda. Teie ilmselt ei valuta südant Viru Keskuse või Tartu Kaubamaja uue hoone pärast ...

l 30.11.2008 - 22:26

Minule on uus maja igaljuhul meeltmööda. Meeldib selle väljanägemine piltidelt. Saan aru selle vajalikkusest ja lisaks usun ka Linnateatrisse. Ja kui ma ka oleksin teist meelt ei arvaks ma iial, et mul oleks sõnaõigus teadmata kõiki fakte ja plaane.

Loodan, et kõik teostub ja, et kõik teostub hästi ja nii nagu olema peab, või veelgi paremini.

Triin Sinissaar 30.11.2008 - 11:58

Inimesena, kes on uue maja projekte ka tegelikult näinud, võin meelde tuletada, et maja kerkib Linnateatri sisehoovi. Niisiis ei saa kuidagi rääkida vanalinna tänavapildi rikkumisest. Väike Aida tänava poole jääb fassaadiosa on lahendatud ajaloolises stiilis ja harmoneerub kõrvaolevate majadega. Ja ma tahaks väga loota, et Linnateatri väärtus seisneb milleski muus kui väikeses publikumahutavuses... Märkus äritegemise kohta on ülekohtune. Draamateatrit, kelle saal on tüki maad suurem, ei süüdistata ju äritegemises? Ega ka näiteks Ugalat. Või Endlat. Või Vanemuist. Või Estoniat... Jne... Aga, jah, mis sest ikka rääkida. Paistab, etolukord on nii või teisiti masendavalt lootusetu.

Veiko Tubin 30.11.2008 - 01:57

Oeh...

LISA POSTITUS

*Nimi:
E-post:
*Sõnum:

Linnateater jätab endale õiguse sobimatud ja solvava sisuga postitused kustutada.

Kassa 6650800, linnateater@linnateater.ee, Linnateater Twitteris ja Facebookis © Linnateater 2006-2012. Design by Deus